Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές στα χύμα αρώματα, στα γαλακτώματα, στα αφρόλουτρα.

• Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.
• Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
• Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται, παρα μόνο συμψηφισμός με επόμενη αγορά

• Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.
• Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα (5) πεντε ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η perfumeria La Finezza έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.
• Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα.
• Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προιόντα, είναι η διευθυνση του καταστήματος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αρχικά ελέγχονται τα προιόντα για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στη perfumeria La Finezza, συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν εφόσον βέβαια το προϊόν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.
Αρχικά ο πελάτες επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής και εφόσον εξεταστεί το προιόν και αποδειχθεί ελαττωματικό, συμψηφιζονται τα έξοδα αποστολής στην επόμενη παραγγελία.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.