Χωρίς κατηγορία

Better than sex mascara – Too faced

Μετά από χρόνια αποθησαύρησης προιόντων μακιγιάζ, μπορώ να πώ ότι το ένα κ μοναδικό προιόν που θα έπαιρνα σε ένα έρημο νησί του Ειρηνικού, θα ήταν η μάσκαρα.

Δεδομένου ότι το πιο εκτεθειμένο μέρος του νευρικού συστήματος είναι τα μάτια, το βλέμμα μας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα φλύαρο.

Σε αυτό το κόσμο υπάρχουν άνθρωποι απλοί που δε βάφονται και άνθρωποι που πριν ξυπνήσουμε σκεφτόμαστε τι συνδιασμό μακιγιάζ θα κάνουμε.  Για τη δεύτερη κατηγορία, δεν υπάρχει περίπτωση, να μην ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα με μια ωραία μάσκαρα.

Οι επαγγελματίες make up artists λένε πάντα ότι δεν τους αφορά ιδιαίτερα η μάσκαρα διοτι μπορούν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη τεχνική τους.  Για τους απλούς όμως θνητούς, χρειάζεται ένα εργαλείο που να κάνει μόνο του τη δουλειά.

Αυτό που με απασχολεί πλέον όταν αγοράζω μια μάσκαρα, είναι βασικά να μην μου ερεθίζει τα μάτια.  Αυτό επίσης που ζητω είναι να έχει ένα καλό βουρτσάκι έτσι ώστε να μην κολάνε οι βλεφαρίδες μεταξύ τους και να μην μοιαζουν με πόδια αράχνης.  Αυτά λοιπον είναι τα δύο βασικά σφάλματα.

Μετά από δοκιμές ετών λοιπον, δεν κατάφερα ποτέ να μείνω τόσο ευχαριστημένη έτσι ώστε να πάρω δυο φορές την ίδια μάσκαρα.  Τελευταία όμως βλέπω ότι είμαι στη τρίτη συσκευασία της Better than sex, της Too Faced.

Επηρεασμένη από τις Beauty Gurus του You Tube, αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία, και πραγματικά νομίζω ότι κατέληξα στο δικό μου can’t live without….

H Better than Sex, εχει ένα πολύ ευχρηστο βουρτσάκι από καουτσουκ, που δίνει τόσο όγκο όσο και μήκος στις βλεφαρίδες, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι σαν να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες.

Η αποχρωση που δίνει ειναι μαυρη σκουρα, οποτε δίνει έμφαση στο βλέμμα, δεν λιώνει οποτε δεν σε κάνει σαν παιχτη του ράγκμπι μόλις βγάλει το κράνος, παρά μετά από πολλές ώρες.  Σίγουρα είναι από τις ακριβότερες μάσκαρα, αλλά σε αυτή τη περίπτωση ειναι αυτό που λέμε value for money, δηλαδή αξίζει τα λεφτά της.  Για βλέμμα που σαγηνευει λοιπον Better than Sex!!!

 

Σου²

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *